Wat anderen over mij zeggen

Wat anderen over mij zeggen

Nativitas werkt al ruim 12 jaar aan mooie opdrachten. Wat maakt dat opdrachtgevers kiezen voor Nativitas? Hoe ervaren opdrachtgevers de samenwerking met mij?

Sandra Vlaar, directeur Les Petits kinderopvang

Afgelopen drie jaar heb ik Leonie Campfens leren kennen als een uitstekende procesbegeleider/manager en trekker van een bijzonder project ‘Vitaal Vogelenzang’. Dit project is in opdracht van de gemeente Bloemendaal tot stand gekomen, waarbij Leonie de brug is geweest tussen de vraag van de bewoners in deze dorpskern en de opdracht die de gemeente heeft neergelegd. Zij heeft oog voor het totaaloverzicht waarbij zij een goede inschatting kan maken wat prioriteiten zijn. Ook is Leonie in staat om een onderscheid te kunnen maken in de aanpak op korte termijn en de lange termijn.

De complexiteit van de opdracht heeft Leonie er niet van weerhouden om haar schouders eronder te zetten. Ze heeft aandacht voor de belangen van alle partijen, waarbij op een constructieve wijze het overleg met de betrokkenen wordt gevoerd. Ze doet dit op een persoonlijke wijze waarbij eenieder tot zijn recht komt. Daarnaast heeft ze het vermogen om deze belangen op een goede manier schriftelijk weer te geven en op het juiste moment ook externe partijen te betrekken die een constructief aandeel hebben in het project. Bij een dergelijk project horen ook tegenslagen. Echter laat zij zich niet door tegenvallers uit het veld slaan en blijft ze het doel van het project voor ogen houden.

Ze neemt de resultaten niet als vanzelfsprekend maar bekijkt deze kritisch en toetst deze nogmaals met alle betrokkenen. Leonie is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel commitment en is daarbij rustig en prettig in de omgang. Ze houdt zich aan de afspraken die ze maakt en zorgt ook dat anderen zich er aan houden. Dit om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen en mogelijk nog dat beetje meer…..

Derk Jan Somsen, programmamanager Economische Zaken gemeente Almere

Leonie heeft voor de gemeente Almere verschillende klussen gedaan, zoals het opstellen en uitvoeren van een marketingplan op sectoraal en stedelijk niveau en het mede organiseren van de gemeentelijke deelname aan vijf edities van een vastgoedbeurs.  Het is fijn om met haar samen te werken, omdat ze verstand van zaken en intelligentie weet te combineren met initiatief nemen, origineel denken en doorzettingsvermogen.

Leonie is professioneel en bevlogen. Ze neemt het voortouw als dat nodig is, werkt makkelijk en goed samen met anderen en maakt hen enthousiast. Ze stelt de juiste vragen en met haar positief kritische houding helpt ze je als opdrachtgever de gestelde projectdoelen te bereiken en bij de projecten betrokken medewerkers beter te maken in hun werk. Leonie weet kennis goed om te zetten in praktische aanpakken en oplossingen. Ze schrijft makkelijk en is concreet. Ze formuleert helder conclusies en aanbevelingen.

Leonie beweegt zich soepel binnen groepen en praat net zo makkelijk met burgemeester en wethouders, als met directe collega’s en klanten. Kortom Leonie heeft met haar diverse werkzaamheden binnen de gemeente Almere een uitstekende  naam opgebouwd. Ik werk in de toekomst weer graag samen met haar!

Saliha Azouagh, projectmanager gemeente Haarlemmermeer

Leonie heeft op diverse woningbouwprojecten en gebiedsontwikkelingen gewerkt als communicatieadviseur. Ik heb Leonie leren kennen als een zeer prettig persoon met een stevige persoonlijkheid en overtuigingskracht. Leonie is een teamplayer, zeer flexibel, initiatiefrijk en kan goed hoofd- en bijzaken scheiden. Daarnaast is zij een keiharde werker en staat altijd voor je klaar.

Leonie verliest belangen en doelen van diverse partijen niet uit het oog. Ik kan bij Leonie altijd rekenen op adequate ondersteuning en advisering. Kwaliteit heeft ze hoog in het vaandel staan en voelt zich verantwoordelijk voor wat ze doet en wat van haar gevraagd wordt. Daarnaast is Leonie goed op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen “binnen en buiten”. Ik kan Leonie dan ook van harte aanbevelen.

Laat een reactie achter