Cookie beleid

Cookie beleid

Ja, ook ik heb mij te houden aan de nieuwe wetgeving. De verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR genoemd). De handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens.

WIE IK BEN?

Leonie Campfens, veelal werkend vanuit huis in Haarlem. Ik sta sinds december 2007 ingeschreven bij de KvK onder registratienummer 34262456 en ben bereikbaar via e-mail leonie.campfens@kpnmail.nl en telefoon 06 23944840.

WAT IK MET PERSOONSGEGEVENS DOE?

Omdat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je persoonsgegevens zelf aan mij verstrekt, beschik ik over bepaalde persoonlijke gegevens van je. Denk aan jouw voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en je bankrekeningnummer. Van zakelijke klanten heb ik vaak ook het KvK- en BTW-nummer. Deze gegevens gebruik ik hoofdzakelijk om je een offerte of factuur te sturen, maar natuurlijk ook om contact met je te onderhouden.

WAAROM IK DAT DOE?

Ik gebruik jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:  – Om jouw betaling af te handelen (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’);  – Om een nieuwsbrief of blogpost te verzenden (o.b.v. grondslag ‘toestemming’);  – Om je te kunnen bellen of e-mailen, als dit nodig is om mijn diensten uit te kunnen voeren (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’);  – Om je te informeren over wijzigingen van diensten en producten (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’ en/of ‘toestemming’);  – Om goederen en diensten bij je af te leveren, al dan niet bij jou op locatie af te spreken (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’);

Ook verwerk ik persoonsgegevens als ik hiertoe wettelijk verplicht ben, zoals gegevens die nodig zijn voor mijn belastingaangifte (o.b.v. grondslag ‘wettelijke verplichting’).

DEEL IK PERSOONSGEGEVENS MET ANDEREN?

Ik verkoop jouw gegevens niet aan anderen (derden). Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, ben ik verplicht een bewerkersovereenkomst te sluiten. Zo draag ik zorg voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ik blijf bij zo’n bewerkersovereenkomst verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens.

PRIVACYVERKLARING NATIVITAS  d.d. januari 2019

EN DIE COOKIES DAN?

Ik gebruik geen functionele, analytische en tracking cookies, zoals Google Analytics. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ik heb geen contactformulier op mijn website en ‘verzamel’ dus geen contactgegevens.

HOE LANG IK PERSOONSGEGEVENS BEWAAR?

Niet langer dan strikt nodig is.  Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:

– Naam en e-mailadres voor het ontvangen van een nieuwsbrief of blogpost. Reden van bewaren: informatie over diensten/producten verstrekken zolang de ontvanger daarin geïnteresseerd is.  Bewaartermijn: tot uitschrijving door de persoon zelf of bij beëindiging van mijn bedrijfsactiviteiten.

– Naam, e-mailadres en telefoonnummer van personen die interesse hebben in mijn diensten/producten . Reden van bewaren: opvolging, feedback vragen, vragen over producten/diensten kunnen beantwoorden. Bewaartermijn: 10 jaar.

– Persoonsgegevens die nodig zijn om diensten te kunnen leveren (naam, adres, bankgegevens, KvK- en BTW-nummer). Reden van bewaren: opdrachten uitvoeren volgens mondelinge en/of schriftelijke overeenkomst en dit ook kunnen aantonen bij de Belastingdienst.  Bewaartermijn: 7 jaar (conform regels Belastingdienst).

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF LATEN VERWIJDEREN?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wil je je gegevens inzien of een kopie ontvangen, dan kan dat uiteraard. Het is ook mogelijk om je gegevens te laten wissen, bezwaar te maken tegen het gebruik ervan of het gebruik ervan te beperken. Neem voor deze vragen en meer contact met me op via de mail: leonie.campfens@kpnmail.nl. Ik reageer zo snel mogelijk, in ieder geval binnen twee weken, op jouw verzoek en leg je uit wat er nodig is om jouw verzoek in te willigen.

Ook heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contactmet-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 8 februari 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.nativitas.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

6.2 Analytische cookies

Op deze website gebruiken wij geen analytische cookies.

6.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

6.4 Social media knoppen

Op onze website gebruiken wij geen social media buttons om webpagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken.

7 Geplaatste cookies

WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
WordFence
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Houdt een gebruikersduur bij zodat de paginaweergaven gegroepeerd kunnen worden.
Gebruikte namen Delen
wfvt_xxxxxx, wordfence_verifiedHuman, wfwaf-authcookie, wfwaf-authcookie-partial_, wf-scan-issue-expanded-1 Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namen Delen
algoliasearch-client-js Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namen Delen
wp-autosave-1 Privacyverklaring

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Nativitas
nvt
nvt Haarlem
Nederland
Website: https://www.nativitas.nl
Email: leonie.campfens@kpnmail.nl
Telefoonnummer: 06-23944840

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd